REKLAMI GEÇ

Tekden alzeheimer hastalarının yanında

Tekden alzeheimer hastalarının yanında

Alzeheimer hastalığı ile ilgili farkındalık yaratmak amacımla Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda kermes açan Türkiye Alzeheımer Derneği Denizli Şubesi’ne Tekden Hastanesi’nden de destek geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2015 Çarşamba, 13:59

Alzeheimer hastalığına karşı toplumsal bilinci oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bir dizi etkinlikler gerçekleştiren Alzeheimer Derneği’ne sponsor olduklarını belirten Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Cemal Işık, “Derneğin sponsoru olarak toplumsal fayda amacı güden hastanemiz yine sağlık adına güzel bir işe imza atmıştır” dedi.

“FARKINDA OLMAK HATIRLAMAKTIR”
Alzheimer hastalığı ile ilgili toplumsal farkındalığı arttırmak için Tekden Hastanesi olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Işık, “Alzheimer Denizli Derneği toplumsal farkındalığı artırmak için birçok etkinlik ve kurum ziyaretleri yapıyor. Bizler de Tekden Hastanesi olarak kurulduğumuz ilk yıllardan bu yana derneğin, üyelerin, hastaların ve ailelerinin hekimlerimizin desteğiyle sürekli yanında olmaya çalıştık. Alzheimerı tanıma, korunma, ilk, orta ve ileri evre belirtilerini fark edebilme ve korunmak için yapılması gerekenler konularında tüm halka bilgilendirme seminerlerimiz daha da hız alarak devam edecektir. Derneğin bugün geldiği nokta bizleri çok mutlu ediyor. Derneğin sponsoru olarak toplumsal fayda amacı güden hastanemiz yine sağlık adına güzel bir işe imza atmıştır. Verilen gayret için tüm dernek üyelerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı