REKLAMI GEÇ

Tekden Çocuk Polikliniği 23.00’e kadar hizmette

Tekden Çocuk Polikliniği 23.00’e kadar hizmette

Özel Denizli Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği, gece saat 23.00’e kadar hizmet verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2016 Salı, 10:44

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Poliklinik, yeni düzenlemeyle saat 23.00’e kadar hizmet verecek.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, daha yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmak ve sağlık hizmetinin devamlılığı amacıyla “gece polikliniği” uygulaması başlattıklarını belirtti.

Polat, “Hepinizin bildiği gibi Denizli’nin otel konforundaki ilk özel hastanesi olan Tekden Hastanesi, bilimsel etik ve ilkelerden ödün vermeden açık, dürüst, güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmak amacı ile bölgemiz halkına sağlık sektöründe hizmet vermeye devam eden bir sağlık kuruluşudur. Faaliyetimizi sürdürürken hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetine odaklı yüksek kalitede sağlık hizmet vermek ve sağlıkta sürekliliği sağlamak prensibi ile etkili iyileştirme yöntemleri kullanarak gelişmeyi, yenilenmeyi sağlayan bir işletim sistemine sahibiz. Bundan dolayı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümümüzde “Gece polikliniği” çalışması ile hizmetinizde olmamız gerektiğini düşündük. Bu sayede; şehir dışından gelen hastalarımızın aynı gün içinde kısa zamanda sağlık sorunlarına çözüm olmayı, alanında uzman doktorlarımızın hastalara daha fazla zaman ayırmasını sağlayarak daha yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunma hedefindeyiz. Anne ve babalar çocukları için endişelenmesin, çünkü artık polikliniğimiz gece saat 23.00’e kadar hizmet verecek şekilde planlanmıştır. Hastalarımız 0 258 241 33 30 numaralı telefonla, ya da e-randevu sistemimizden, www.tekdenhastaneleri.com.tr internet sayfamızdan randevu alarak gelebilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı