REKLAMI GEÇ

Tekden’e yeni poliklinik

Tekden’e yeni poliklinik

Özel Tekden Hastanesi, sağlık hizmetleri zincirine Endokrinoloji ve Metabolizma Polikliniğini de ekledi. Klinik,Dr. İbrahim Özdeş yönetiminde hizmet vermeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2014 Pazar, 12:42

Hizmete açılan birimle ilgili bilgi veren Dr. İbrahim Özdeş, endokrinolojinin vücutta hormon salgılayan iç salgı bezlerindeki hastalıkların tedavisini kapsayan bir bilim dalı olduğunu belirtti.

Endokrinoloji ve metabolizma hastalıklarında özellikle diyabet ve obezitenin en sık karşılaşılan rahatsızlıklar olduğunun anlatan Özdeş, “Guatr ve diğer tiroid bezi hastalıkları, metabolik bozukluklar ve yağ metabolizması ile ilgili hastalıklar, hormonların fazla ya da az üretimi, menopoz-osteoporoz, hipertansiyon, kolestrol ve trigliserid, infertilite, büyüme ve gelişme geriliği, salgı bezi hastalıkları, hirsütizm hastalıklarının teşhis ve tedavisinde Tekden Hastanesi bünyesinde hastalarımıza hizmet veriyoruz” dedi.

Hastalara her ayın belirli bir gününde diyabet ve obezite ile mücadele eğitimlerinin verileceğini de kaydeden Dr. İbrahim Özdeş, “Her ayın birinci cumasında ‘diyabet eğitimi’, takip eden ayın birinci cumasında ‘obezite ile mücadele eğitimi’ uygulanacak. Bu eğitimlerle hem hastalıkların önemine değinmiş olacağız, hem de hastaların bilinçlenmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı