REKLAMI GEÇ

TEKDEN HASTANESİ DOKTORLARINA ANLAMLI HEDİYE

TEKDEN HASTANESİ DOKTORLARINA ANLAMLI HEDİYE

Tekden Hastanesi doktorları, 14 Mart Tıp Bayramı’nda hastanede ilginç bir sürprizle karşılaştı. Hastaneye mesai için gelen doktorları, giriş katında, kendi resimlerinden oluşan sergi karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 15:15

Doğa Koleji öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Tekden Hastanesi doktorlarına ilginç bir sürpriz yaptı. Tıp Bayramını konu alan öğrenciler, Tekden Hastanesi doktorlarının resimlerini yaptı. Öğrencilerin yaptıkları resimler 14 Mart günü Tekden Hastanesi giriş katında sergilendi.

ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİLER
Öğrencilerin doktor amca ve teyzeleri için yaptığı resimleri gezen Tekden sağlık ekibinin yüzündeki şaşkınlık ifadesi ve mutluluk görülmeye değerdi. Yaşadıkları sürpriz karşısında hislerini anlatmakta zorluk yaşayan doktorlar, meslek hayatları boyunca karşılaştıkları en hoş sürpriz yorumu yaptılar.

İŞTE SÜRPRİZİN MİMARI
Denizli Doğa Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü Özge Özgür, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla öğrencilerinin Tekden Hastanesi doktorlarına öğrencileriyle birlikte sürpriz hazırladıklarını söyledi. Doktorlardan habersiz bir şekilde gerçekleştirilen bu etkinlikle doktorlara hoş bir sürpriz yapmayı amaçladıklarını dile getirdi.

BAŞHEKİM TEŞEKKÜR ETTİ
Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ise sergi ve resimlerden ötürü öğrencilere teşekkür etti. “Bugün küçük kardeşlerimizle bir aradayız. Bizim için de çok güzel bir 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği oldu” diyen Polat, “Doğa Koleji’ndeki minik öğrencilerin doktor arkadaşlarımızın çizdikleri resimleri gördük ve çok mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

IŞIK’DAN DENİZLİLİLERE MÜJDE
Doktorların yüzünü güldüren, minik ellerin değdiği bu anlamlı sergide Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık da müjdeli bir haber vererek; Tekden Hastanesi olarak Kardiyovasküler Cerrahi ruhsatını da aldıklarını, ayrıca plastik cerrahi alanında da artık hizmet verebildiklerini, çok kısa bir süre içinde kalp ve damar cerrahisi, anjiyo ile açık kalp ameliyatlarının da yapılmaya başlanacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı