REKLAMI GEÇ

Tekden’den Kadınlara özel kampanya

Tekden’den Kadınlara özel kampanya

Tekden Hastanesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla özel kampanya başlattı. Tekden,8-15 Mart tarihleri arasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniklerinde katılım payı almayacak.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2014 Cuma, 09:43

Dünya Emekçi Kadınlar Günü her yıl 8 Mart’ta kutlanıyor. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan 8 Mart’ta Tekden Hastanesi’nde özel kampanya ile kadınlar gününü kutlamaya hazırlanıyor.

8 Mart 1857 tarihinde ABD’nin New York kentinde 40 bin dokuma işçisi daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başlaması ancak polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda 129 kadın işçi can vermesi sonucunda bu tarihten itibaren Emekçi Kadınlar Günü kutlanmaya başlandı.

Türkiye’de de 1921 yılından itibaren kutlanmaya başlanan Kadınlar Günü’nde Tekden Grup olarak hayatın her kademesinde önemli yere sahip olan kadınlar gününü özel bir kampanya ile kutluyor.
Tekden Hastanesi, 8-15 Mart tarihleri arasında Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği’nde katılım payı almayarak kadınlara sağlık desteği sunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı