REKLAMI GEÇ

Tekden hekim kadrosunu güçlendiriyor

Tekden hekim kadrosunu güçlendiriyor

Tekden Hastanesi hekim kadrosuna yeni isimler eklemeyi sürdürüyor. Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Burak Tamtekin Tekden ailesine katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2017 Pazar, 15:35

Tekden Hastanesi, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, göz hastalıkları, genel cerrahi ve çocuk hastalıkları gibi önemli branşlarına dahil ettiği yeni hekimler yanında Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi branşını da Türkiye’nin tanınmış hekimleri ile güçlendirmeye devam ediyor.

Kardiyoloji’de Uz. Dr. Nihat Pekel’i kadrosuna dahil ettikten sonra şimdi de Kalp ve Damar Cerrahisi bölümüne Op. Dr. Burak Tamtekin’i transfer etmeyi başaran Tekden Hastanesi, kalp damardaki 25 yıllık tecrübesi ile EGE Bölgesi ve Denizli’nin kalp rahatsızlıkları talebini karşılıyor.

Denizli’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Burak Tamtekin, Tekden ailesi ile yollarının kesişmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Tamtekin, “Denizli’ye tekrardan hoş buldum. Çünkü bundan birkaç sene önce Tekden çatısı altında hizmet verme şansım olmuştu. Şehir değişikliği sebebiyle kısa bir süreliğine buradan ayrılmıştım. O dönem hem hastane yöneticilerimiz hem de her biri birbirinden değerli hastalarım bu duruma çok üzülmüştü. Ama şuan Tekden Hastanemiz ile yollarımız yeniden kesişti. İşimize kaldığımız yerden aynı heyecanla daha büyük bir enerji ile başlayacağız. Çünkü Denizli’nin ve EGE Bölgesi’nin sadece kalp rahatsızlıklarında değil birçok hastalık grubu için kendini güvende hissedeceği hekimlere ve sağlık kurumlarına ihtiyacı var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı