REKLAMI GEÇ

Tekden hekim kadrosunu güçlendiriyor

Tekden hekim kadrosunu güçlendiriyor

Kayseri ve Denizli’de 25 yıldır kaliteli sağlık hizmeti sunan Tekden, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Acıpayamlı olan ve uzun yıllar İzmir’de görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nihat Pekel Tekden Ailesi’ne katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2017 Cumartesi, 10:00

Hekim kadrosundaki titizliği ve seçiciliği ile bölgedeki birçok sağlık kuruluşunun önünü açan Denizli Tekden Hastanesi, hekim ve yardımcı sağlık personeli kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Genel cerrahi, endokrinoloji, beyin cerrahisi, ortopedi, kulak burun boğaz, nöroloji, dahiliye gibi bölümlerinde tanınmış hekimlerle yola devam eden Tekden Hastanesi, Kardiyoloji Bölümü’ne de Denizlililerin yakından tanıdığı bir ismi transfer ederek, bölge insanına kalp rahatsızlıklarının tedavisi noktasında hizmetler sunacak.

Acıpayam’ın yetiştirdiği İzmir de uzun seneler görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nihat Pekel, Denizli Tekden Hastanesi’nde göreve başlayarak kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi bölümünün güçlü isimlerinden biri oldu.

“KALP SAĞLIĞINIZI İHMAL ETMEYİN, ÇÜNKÜ O OLMAZSA HAYAT DA OLMAZ”
Ege insanı olduğunu belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nihat Pekel, “Bizler doğallığı, samimiyeti severiz. Yetiştiğimiz iklimin verdiği doğal bir sonuç bu. Vatandaşlarımıza Denizli Tekden Hastanesi’nde hizmet verecek olmaktan son derece mutluyum. İzmir’de uzun seneler kardiyoloji ve kalp damar alanında farklı tecrübeler edindik. Şimdi bu tecrübeleri kendi halkımıza sunma vakti. Kalp bildiğiniz gibi kusursuz bir organımız. Yaptığı işlevlere bakacak olursak hiçbir organın tek başına yapamayacağı birçok işi kendi yapıyor. Bu denli bir organın kusursuzluğunu devam ettirmek de yine sizin elinizde. Kalbinizin sağlığı için hiçbir şikâyetiniz olmasa dahi rutin kontrollerini yaptırmayı ihmal etmeyin. Çünkü o olmazsa hayat da olmaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı