REKLAMI GEÇ

Tekden uzmanlarından kadınlara eğitim

Tekden uzmanlarından kadınlara eğitim

Özel Denizli Tekden Hastanesi, sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürüyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cumhur Tenekeci, DEKADER üyelerine varisler ve tedavilerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 16:41

Kadın ve Aileyi Koruma, Eğitim, Kültür, Dayanışma Derneği’nin talebi üzerine Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cumhur Tenekeci tarafından kadın üyelere yönelik varisler ve tedavisi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cumhur Tenekeci, bu eğitimler ile hastalıklarla ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, “Tekden Hastanesi ve Kalp Damar Cerrahisi ekibi olarak bilinçlendirme seminerlerini önemsiyor ve insanımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün bayanlarla bir araya geldiğimiz bu toplantımızda özellikle varisleri konuşmak istedim. Çünkü artık varis toplumumuzda sıklıkla şikâyet edilen bir durum ve küçük yaşlarda dahi hasta profilimiz bulunmaktadır. Ayakta uzun süre hareketsiz olarak durma, genetik yatkınlık ve bayan hastalarda fazla kilolar, varis hastalığı için risk faktörü olarak kabul edilmektedir. Varis tedavi edilmediği zaman ise sürekli ilerleyerek daha da görünür hale gelir. Günümüzde tüm varis türleri tedavi edilebiliyor. Ancak her bir varis türünün tedavisi birbirinden farklılık gösterir. Hastanemizde uyguladığımız hastaların ameliyathaneden yürüyerek çıktığı, 4 saat sonrasında da evine gidebildiği, günlük yaşantısına çok rahat bir şekilde dönebildiği tedavi seçeneklerini uyguluyoruz” dedi.

tekden-dekader-varis-egitim-2

DEKADER Başkan Yardımcısı Eylem Nalçacı ise, Tekden Hastanesi yönetimi ve doktorlara teşekkür etti.

tekden-dekader-varis-egitim-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı