REKLAMI GEÇ

Tekden’den Hastanesi’nden kuaförlere jest

Tekden’den Hastanesi’nden kuaförlere jest

Sağlık indirimi protokolü imzaladığı kurum ve kuruluşlara bir yenisini daha ekleyen Tekden Hastanesi, Denizli Kuaförler Odası Başkanı İdris Ağılönü’nün talebi üzerine Denizli’deki kuaförler ve birinci derece yakınlarına sağlık indirimi uygulayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2017 Salı, 13:42

Tekden Hastanesi’nin attığı her imzanın Denizli ve insanına büyük bir kazanç olduğunu belirten Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf POLAT, sağlık sektörüne birçok yenilik getirerek öncü hastane konumunda olduklarını söyledi.

“HERKES İÇİN SAĞLIK DEDİK, SEVDİK, SEVİLDİK… BAŞARIMIZIN SIRRI BU”
Polat, “16 yıldır kesintisiz hizmet veren hastanemizin vizyonunda ‘hep daha iyiye’ diyoruz ve çalışmalarımıza o şekilde devam ediyoruz. Branşlarımız herkesin yakından tanıdığı, sevdiği güçlü isimlerle hizmet veriyor. Her branşta en az 2 uzman hekim arkadaşımızla çalışıyoruz. Denizli’yi bırakın bölgede temasa geçmediğimiz tek bir vatandaşımız dahi kalmadı. Herkesin derdiyle gerek hastanemizde gerek bölgede yaptığımız ziyaretlerde birebir ilgilenmeyi tercih ettik. Böyle olunca Tekden Hastanesi insanımıza daha ulaşır ve daha samimi geldi. Sanıyorum ki başarımızın sırrı da bu, herkes için sağlık hizmeti veriyor olmamız. Vatandaşımızın bize duyduğu güven devam ettikçe bizler daha nice işler yapacağız bu memlekette” dedi.

“KUAFÖR ARKADAŞLAR TEKDEN’LE ANLAŞMA YAPILMASINI SIK SIK TALEP EDİYORDU”
Tekden Hastanesi’nin hizmetlerinden indirimli faydalanacakları için çok mutlu olduklarını belirten Kuaförler Odası Başkanı İdris Ağılönü ise, “Kuaför arkadaşların beni artık sürekli bu konuda aramalarına gerek kalmadı. Onların çok istediği indirim talebini Tekden Hastanesi yöneticilerine ilettim ve olumlu geri dönüş aldım. Bugün de bu görüşmemizi protokol imzalayarak taçlandırıyoruz. Anlaşmamızın içerisinde öyle bir madde var ki kuaförlerimiz en çok buna sevinecek. Sosyal güvencesi olmayan kuaförlerimiz ve aileleri de Tekden Hastanesi’ndeki işlemlerini indirimli yaptıracaklar. Uzun zamandır hedeflerimizde olan Tekden Hastanesi ile sağlık anlaşmasını hayata geçirdiğimiz için ve Tekden yöneticilerini yakından tanıdığımız için çok memnunuz. Bu anlaşmamız hayırlara vesile olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı