REKLAMI GEÇ

TEKDEN’DEN GAZETECİLERE SEMİNER

TEKDEN’DEN GAZETECİLERE SEMİNER

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen ‘Çare Erken Tanıda’ konulu seminerde, Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimlerinden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Uğur Göksu, basın mensuplarına prostat kanserinde erken tanının önemini anlattı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Kasım 2014 Salı, 12:57

Denizli merkez ve ilçelerinde 25 firmada gerçekleştirdikleri ‘Çare Erken Tanıda’ seminerlerinde 4 bin kadına göğüs kanseri ve rahim ağzı kanserinde erken tanının önemini anlatan Özel Tekden Hastanesi uzmanları, şimdi de prostat kanseri ile ilgili bilgilendirme toplantılarına başladı. Yılsonuna kadar 7 bin erkeğe ulaşarak prostat kanserinde erken tanının önemini anlatmayı hedeflediklerini belirten Tekden Hastanesi hekimlerinden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Uğur Göksu, basın çalışanlarıyla bir araya geldi. 

ic-1

HER 6 ERKEKTEN 1’İ PROSTAT KANSERİ RİSKİ TAŞIYOR
Türkiye’de her 6 erkekten 1’inin prostat kanseri riski taşıdığını belirten Op. Dr. Uğur Göksu, “Türkiye’de her yıl 13 bin erkeğe prostat kanseri teşhisi konulurken, erken dönemde belirti vermeyen prostat kanseri için erkeklerin 40 yaşından itibaren prostat kanserinin ‘kan testi’ olan PSA testi ile prostat muayenesi olması gerekir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı