REKLAMI GEÇ

Tekden’in kapıları Semanur’a ardına kadar açık

Tekden’in kapıları Semanur’a ardına kadar açık

Henüz iki aylıkken annesini trafik kazasında kaybeden, babasınini ikinci evliliğini yapması üzerine babaannesinin yanında kalan ve kalbindeki delik nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Semanur’a tedavi için yardım eli Özel Tekden hastanesi’nden geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2015 Cumartesi, 12:35

12 yaşındaki Semanur Bahadır’ın bakımını üstlenen babaanne Vahide Eriş, üç yıl önce kalbinde delik bulunduğu teşhisi konulan torununun tedavisini düzenli olarak yaptıramadı. Çeşitli basın kuruluşlarında Semanur ile ilgili yapılan haberleri okuyan Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, tedavisi için devreye girdi.

Özel tekden Hastanesi’ne getirilen Semanur Bahadır, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ünal Açıkel, tarafından muayene edildi. Muayene sonrası küçük Semanur’un kalbinde 3 mm’lik küçük bir delik olduğu, ancak bu durumun herhangi bir risk taşımadığı açıklaması yapıldı.

Prof. Dr. Açıkel, Semanur için bundan sonra gereken ne varsa yapılacağını belirterek, “Semanur’da kalp deliği durumu söz konusu. Ancak bu Semanur’un kalp krizi riski taşıdığı, ameliyat olması gerektiği anlamına gelmiyor. Buraya gelmeden önce durumunun riskli olduğu bilgisi verildi ve yaptığımız araştırmalar Semanur’un ciddi sağlık sorunu olmadığını gösterdi. Bugün çok şükür ameliyat gerektiren bir şey yok. Hastanemiz uzman hekim kadrosuyla Semanur için her zaman kapılarını sonuna kadar açacak ve açmaya devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı