REKLAMI GEÇ

Ücretsiz masaj yataklarına ilgi büyük

Ücretsiz masaj yataklarına ilgi büyük

Sağlıkta yeni bir sektör doğuyor. Ücretsiz olarak sunduğu termal masaj yatağı kullanımı ile 2002 yılında faaliyete başlayan Choyang firması, kısa süre içerisinde sağlık sektöründe önemli bir yer edindi. Firma, Denizli’de 22 merkezi ile her gün bin 2 yüz insana sağlık hizmeti veriyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2008 Cuma, 01:00

Güney Kore’de doğan ve kısa süre içerisinde Türkiye’de giren termal masaj yatakları, sağlık sektöründe önemli bir yer edindi. İstanbul’un dışında, Ege Bölgesi’nde merkezi bulunan Choyang Termal Masaj Yatakları’nın Denizli’de toplam 22 şubesi bulunuyor. 22 şubesinde hergün, bin 2 yüz kişiyi ağırlayan firma, ücretsiz verdiği hizmetle, sağlık sektöründe önemli bir yere sahip. Masaj yatakları ve sistemi hakkında bilgi vermek amacıyla Basın Merkezi’nde toplantı düzenleyen Choyang Termal Masaj Yatakları Ege Bölgesi Sorumlusu Özkan Atik, termal masaj yatak sisteminin Denizli’de çok tutulduğunu ve 22 merkezin sadece Denizli’de bulunduğunu açıkladı. Yatağın tedavi hizmeti verdiğini ispat edebilmek için ücretsiz hizmetler verdiğini belirten Atik “Güney Kore’de bir kişinin yatalak olan annesi için yaptığı bu yatak kısa süre içerisinde tedavideki etkinliğini kanıtladı ve dünyaya yayıldı. Güney Kore’de bulunan yeşim taşlarından hazırlanan bu yatak, bel boyun ve vücuda yaptığı masajla birçok hastalığa iyi gelmekte. Sağlık merkezlerimize gelen ve 3 ay boyunca bu yataklarda hizmet alan vatandaşların, 3 ay sonra iyi olduklarını belirtmeleri sistemin ne kadar iyi olduğunu kanıtladı” dedi.

Ücretsiz verilen hizmet ile insanlara termal masaj yataklarını tanıttıklarını belirten Atik, uygulanan bu sistemin bir pazarlama yöntemi olduğunu açıkladı. Atik, “Bu kadar merkezin bulunduğu bir ilde bu merkezlerin gelirleri nasıl karşılanıyor sorusuna ise pazarlama yöntemi giriyor. İnsanlara ürünlerimizi direkt satmıyoruz. İnsanlara önce sağlık hizmeti veriyor, kendilerini iyi ettiğine ikna ediyoruz. İnsanlar sonra kendi istekleri doğrultusunda bu sistemi almak istiyor. Şu anda Denizli’de toplam 2 bin 2 yüz evde bu termal masaj yatakları bulunuyor. Bu da doğru bir pazarlama sistemi. İlk olarak ürünümüzün nasıl çalıştığını anlatıyor, insanları iyileştiriyor ardından almak isteyenlere satıyoruz. Yapılan bu satışlarda Denizli’de bulunan 22 merkezin çalışmasına katkı sağlıyor” dedi. Yapılan tanıtım toplantısının ardından termal masaj yatağının nasıl çalıştığı gazetecilere anlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı