REKLAMI GEÇ

ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI

Obezite hastası 46 yaşındaki Uşaklı Cemalittin Aydın, 160 kilo. Bugüne kadar uyguladığı tüm yöntemlere rağmen zayıflayamayan Aydın’a Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 13:17

Sürekli kilo aldığı ve 160 kiloya ulaştığı için sağlık sorunları yaşamaya başlayan 46 yaşındaki Cemalettin Aydın, tedavi olmaya karar verdiğini söyledi. Uşak’ta yaşadığını ve Denizli Özel Tekden Hastanesi’nde başarılı obezite ameliyatlarının gerçekleştirildiğini ve Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan’ın adını çok sık duyduğunu belirten Aydın, tereddüt etmeden Denizli’nin yolunu tuttuğunu söyledi.

Yapılan cerrahi yöntemle kendini daha iyi hisseden Aydın, doktoru Doç. Dr. Namık Özkan’ın tavsiyeleri doğrultusunda kilo verip sağlık sorunlarından tamamen kurtulmayı hedefliyor.

ic-namik-ozkanAmeliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan ise Cemalettin Aydın’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini amaçlarının hastayı kontrollü şekilde ideal kiloya kadar düşürmek olduğunu kaydetti. Doç.Dr. Özkan “Obezite hastalık halini almışsa, diyet, egzersiz, yaşam şekli değişikliği gibi tedbirlerle kontrol altına alınamıyorsa, özellikle diyabet, hipertansiyon ve egzersiz yapmayı engelleyen eklem rahatsızlıkları mevcut ise ve ameliyat işlemi ciddi bir risk oluşturmuyorsa ameliyat yapılabilir. Obezite cerrahisi en etkili yöntemdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı