REKLAMI GEÇ

14 Mart Tıp Bayramı PAÜ’de etkinliklerle kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı PAÜ’de etkinliklerle kutlandı

PAÜ Tıp Fakültesi ve PAÜ Hastaneleri tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde 20 hizmet yılını dolduran 6 akademisyen ile 28 idari personele teşekkür belgesi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2018 Çarşamba, 17:57

PAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arzu Yaren başta olmak üzere, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şahika Pınar Akyer, Doç. Dr. Çağdaş Erdoğan, Denizli Tabipler Odası Başkanı ve PAÜ Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Önem, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, PAÜ Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Uğurlu katıldı.

Törenin açılış konuşmaları, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahika Pınar Akyer, Rektör Yardımcısı ve Dâhili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arzu Yaren, Denizli Tabipler Odası Başkanı ve PAÜ Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Önem, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer tarafından yapıldı.

Konuşmaların ardından, PAÜ Hastaneleri ve PAÜ Tıp Fakültesi’nde 20 hizmet yılını dolduran akademik ve idari personelden oluşan toplam 34 kişiye teşekkür belgeleri verildi.

Törenin ardından PAÜ Hastaneleri 13. katında gerçekleştirilen kokteylde tüm katılımcılar bir araya geldi.

Kokteyle, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Arzu Yaren, Tıp Fakültesi dekan yardımcıları, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve sağlık çalışanları katıldı.


Kokteylde konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı, bu mutlu günlerinde aralarında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı