REKLAMI GEÇ

3 bin öğrenciye bisiklet dağıtıldı

3 bin öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2015-2018 yıllarını kapsayacak şekilde planlanan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı ‘Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi’ kapsamında Adalet Parkı’nda Bisiklet dağıtım töreni düzenlendi. Törende 900 öğrenciye bisiklet verilirken, Denizli’de toplam dağıtılan bisiklet sayısı 3 bine ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2016 Cumartesi, 20:05

Merkezefendi Adalet Parkı’nda gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, İl Halk Sağlığı Müdür Veli Kılınçarslanile öğrenci ve velileri katıldı.

denizli-bisiklet-dagitim-töreni-ic.-1
Sağlık Bakanlığının, çocuklara ve gençlere düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen proje hakkında bilgi veren İl Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan,“Okullarımızda seçmeli spor ve fiziki etkinlik dersini açan ve ‘bisiklet modülü’ dersini uygulayan ve 5. , 6. ve 7. sınıflarda seçmeli spor ve fiziki etkinlik dersini seçen öğrencilere bisiklet hediye ediyoruz. Proje kapsamında bugün burada 900 öğrencimize bisiklet dağıttık. Bugüne kadar dağıtılan bisiklet sayısı 3 bine ulaştı” dedi.

denizli-bisiklet-dagitim-töreni-ic
Açılış konuşmalarının ardından öğrencilere bisikletleri hediye edildi. Öğrencilerle birlikte protokol üyeleri de bisikletleriyle tur atarak, sağlık yaşam mesajı verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı