REKLAMI GEÇ

Böyle olur Nilgün Hanım’ın hediyesi

Böyle olur Nilgün Hanım’ın hediyesi

Pamukkale Tenis Kulübü Başkan Yardımcısı ve Milli Tenisçi Nilgün Keçeci, tamamen kendi imkanları ile dünya standartlarında, 2 tane toprak tenis kortu yaptırarak, Pamukkale Tenis Kulübü’ne hediye etti. 3 toprak kort daha yapılırsa, kulüp tenis şampiyonaları düzenleyebilecek.

/ DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2010 Perşembe, 16:47

Dünya standartlarında yaptırılan iki toprak kort, 6 ayda tamamlandı. 5 sert zeminli ve 1 kapalı olmak üzere altı korta sahip olan kulüp, Nilgün Keçeci’nin yaptırdığı iki toprak kortla birlikte 8 korta sahip oldu. 3 toprak kort daha yapıldığında, Pamukkale Tenis Kulübü, tenis şampiyonaları düzenleme hakkını da kazanmış olacak.

Tenis kortlarının açılışı dolayısıyla Kayhan Mahallesi’ndeki Pamukkale Tenis Kulübü’nde tören düzenlendi. Törene; Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Pamukkale Tenis Kulübü Başkan Yardımcısı ve Milli Tenisçi Nilgün Keçeci ve Nilgün Keçeci’nin eşi-Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Necdet Fazıl Ardıç, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, DETKİB Başkanı Süleyman Kocasert, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Ilgaz, Pamukkale Tenis Kulübü üyeleri ve sporcular katıldı.

Törende konuşan Nilgün Keçeci, üyesi bulunduğu Pamukkale Tenis Kulübü’ne, dünya standartlarında iki tane toprak kort kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milli sporcu olmam nedeniyle çeşitli illerde karşılaşmalar yaptım. Ama beni en çok etkileyen Antalya’da gördüğüm tenis kortları oldu. Bu kortlardan Denizli’ye de kazandırma fikrimi eşim Müjdat Keçeci’ye açtığımda o da olumlu baktı ve bu iki tesisi kulübümüze kazandırdık. Bu yüzden son derece mutluyum. Buradan çok başarılı tenisçilerin yetişeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, 20 yıl önce 300 kişi ile kulübün kurulma işleminin gerçekleştiğini, bugün 44 bin metrekarelik bir tesise sahip olduklarını ve böyle bir tesise sahip olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, “Tenis kortları ve restoranımızla o günden bu yana çok önemli mesafe aldık. Denizli’deki tek Milli Oyuncumuz Nilgün Keçeci bu işe gönül vermiş ve yaptığı bütün olumlu işleri bu iki tenis kortuyla taçlandırmıştır” dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Wimbledon Tenis Turnuvası’nda, ilk defa bir Türk gencinin 1. turdan 2. tura geçtiğini ve memleketimizde bu konuda yetenekli çok gencin olduğunu ifade ederek, “Gurur duyacağımız eserlerin şehrimize kazandırılmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Denizli Belediyesi olarak biz de bütün mahallelerimizde spor alanları yapıyoruz. Her şey daha güzel bir Denizli için” diye konuştu.

Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Ilgaz, yapılan bu tür yatırımların Türkiye Tenis Federasyonu’nun sırtından bir takım yükleri aldığını ve sevindirici bir olay olduğunu ifade ederek, “Tenis Federasyonu’nun sınırlı bir bütçesi var. Nilgün Keçeci’nin yaptığı bu yatırım bizim için sevindirici. Son derece gurur duyduğum bir olay için buradayım” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen, bu güzel tesisi kazandırdığı için Nilgün ve Müjdat Keçeci’ye teşekkür ederek, “ İnsan Denizli’nin her köşesinde böyle güzel spor tesisleri görmek istiyor. Biz Denizli her yönüyle iyi olsun istiyoruz. Pamukkale Tenis Kulübü kuruluşundan bugüne kadar çok güzel hizmetler yerine getirmiştir. Denizli’de tenis, bu seviyeye geldiyse bu kulübümüzün çok büyük katkısı vardır. Keçeci Ailesi kültürel, sosyal ve sportif alanda çok güzel hizmetler yerine getiriyorlar. Keçeci Ailesi’ne gerçekleştirdikleri güzel yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Bu tesislerde ülkemizi başarı ile temsil edecek olan sporcularımız yetişeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Erkmen, Pamukkale Tenis Kulübü’ne yaptığı katkıdan dolayı Nilgün Keçeci’ye plaket verdi. Yine katkılarından dolayı Ali Yılmaz, Selim Çabuk, Orhan Bamyacı, Erdal Güneş, İsmail Bayram Ateş, Ali İhsan Çizmeci, Nihat Kurtiç, Köksal Fişengi, Murat Sevig, Yasemin Toroğlu (Milli Tenisçi), Halil Aydın, Ahmet Yüksel Türk, Aydın İlhan, Özgür Yılmaz, İbrahim İbanoğlu, Hüseyin Güneş ve Rüştü Kürşat Güngör adına düzenlenen plaketler, ilgililere Başkan Zeybekci ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Plaket töreninin ardından tenis kortlarının açılışı, protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı