REKLAMI GEÇ

DDH çalışanları için spor merkezi

DDH çalışanları için spor merkezi

İş yoğunluğu dolayısıyla spor ve hobi gibi diğer aktivitelere zamanı kalmayan Denizli Devlet Hastanesi çalışanları, artık mesai bitiminde Spor ve Hobi Merkezi’nde stres atabilecek ve sporla formda kalabilecek.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:19

Denizli Devlet Hastanesi’nde doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına yönelik “Spor ve Hobi Merkezi” açıldı. Açılışa Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural ve başhekim yardımcıları, doktor, hemşire ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, hastanede yoğun tempoyla çalışan sağlık çalışanlarının dinlenme ve stres atma alanı oluşturmak için önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Canural, “İnsanlığın başına bela olan kanser, hipertansiyon, kalp damar hastalıkları ve obezite gibi hastalıkların tedavisinde sporun önemini bilmeyenimiz yok. Haftada en az üç gün düzenli olarak yarım saatten fazla spor yapmamız gerekiyor. Ancak yoğun tempoda görev yapan çalışanlarımızın maalesef bunlara fırsatı olmuyor. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak böyle bir hizmeti onların ayaklarına getirdik. Böylesine bir projenin hayata geçirilmesinden hastane çalışanlarımızda memnun kaldı. Şu an spor ve hobi merkezimizde yoğun bir taleple karşı karşıyayız. Artık merkezimizde dileyen beden eğitimi öğretmeni eşliğinde spor yaparak sağlığını ve formunu koruyabilecek; dileyense ebru, ahşap boyama ve oyma, takı tasarımı gibi konularda el becerisini geliştirebilecek. Hobi Merkezimize AMATEM’de el terapisi gören hastalarımızda destek verebilecek” dedi.

Bir spor merkezinde bulunması gereken koşu bantları, bisikletler, dambıl, ağırlık ve barlar, kürekler, kondisyon aletleri, step tahtaları, mekik aletleri, pilates topları ve aerobik malzemeleri gibi birçok ürünün, hastanede oluşturulan Spor Merkezi’nde bulunduğunu belirten Canural, merkezin oluşturulmasını sağlayan Müdür Yardımcısı Neşe Ayhan’a ve sponsor firmalara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı