REKLAMI GEÇ

DDH Çocuk Servisi yenilendi

DDH Çocuk Servisi yenilendi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastaneleri’nde Kadın Doğum Servisi, Çocuk Servisi ve Çocuk Polikliniklerini yeniden düzenledi. Artık çocuklar, çizgi film karakterlerinin resimleriyle ve jonglörin sahne gösterileri ile hem eğlenecek hem de tedavi olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2014 Salı, 15:53

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, sağlık otelciliği hizmetlerine yönelik yeni uygulamalarına devam ediyor. Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’nde anne otelleri oluşturularak, şehir dışından gelen ya da çocuğu yeni doğum yapan annelerin hastanede rahat bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, şimdide çocuk servisi ve polikliniğinde yeni düzenlemeler yaptı.

denizli-devlet-hastanesi-cocuk-servisi-ic-3

Belirli nesneleri havada döndürerek gösteri yapan jonglörün günün belirli saatlerinde tedaviye gelen çocukları eğlendirmek için gösteriler yapacağını söyleyen Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Acar, bu uygulamanın yakında Servergazi Devlet Hastanesi’nde de başlatılacağını açıkladı.

“HASTANEYE DEĞİL ÇİZGİ FİLM DÜNYASINA GELECEKLER”
Hizmetlerinde hasta memnuniyetine önem verdiklerini belirtenAcar, “Sağlık tesislerimize gelen hasta ve yakınlarının kurumlarımızdan mutlu ve memnun ayrılmaları bizim öncelikli hedeflerimiz arasında. Birlik olarak başlattığımız uygulamalarımızla da bu hedefimizi yerine getirmeye çabalıyoruz. Son olarak da Servergazi ve Denizli Devlet Hastanelerimizde, çocuk hastalarımızın doktor korkusunu bir nebze olsun rahatlatmak adına duvarları çizgi film karakterleriyle süslü poliklinik alanları oluşturduk” dedi.
denizli-devlet-hastanesi-cocuk-servisi-ic-2

Acar,”Artık çocuklarımız, hastalandıklarında geldikleri hastanede kendilerini çizgi film dünyasında gibi hissedecekler ve beklerken sıkılmayarak güzel vakit geçirebilecekler. Çocuklarımızın poliklinik sırası beklerken sıkılmamaları adına onlara gösteri yapan bir jonglör de ayarlandı ve böylece çocuklarımız hastaneden eğlenerek ayrılacaklar” diye konuştu.

denizli-devlet-hastanesi-cocuk-servisi-ic

BABALAR 9 DOĞURMAYACAK
Sadece annelerve çocuk hastaları değil babaları da düşündüklerini söyleyen Acar, “Servergazi Devlet Hastanemizde doğum ameliyathanesi önünde babalarımıza yönelik doğum bekleme salonu oluşturduk. Eşinin doğumunu bekleyen babalarımızın heyecanına ortak olmak ve onları biraz olsun rahatlatmak amacıyla yazılar yayınlanıyor. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak başlattığımız bu uygulamalarda ki amacımız; vatandaşlarımızın hastanelerimizde rahat etmesini sağlayarak, tedaviden sonra hastaneden memnun ayrıldıklarını görebilmek” diyerek hastanelerdeki yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Yorumlar

meryemana   -  Bağlantı 12 Ağustos 2014, 17:07

hastane evet çok güzel oldu.Ama çocuk bölümü temizlik elemanları o kadar saygısızki çocuklarımızı dövmedikleri kalıyor bence bununla ilgili denetim yapılmalı.:(

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı