REKLAMI GEÇ

DDH’de acil servis taşındı

Denizli Devlet Hastanesi yeni bir servis kurmak için çalışmalara başladı. Bu çalışma boyunca hastanenin acil servisi cadde üzerindeki ana (mavi) bina zemin katında bulunan başhekimlik idare katında hizmet verecek.

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli Devlet Hastanesi yeniliklerine devam ediyor. İlk olarak hastaneyi depreme karşı dayanıklı hale getiren hastane yetkilileri şimdi de hastaneye yeni bir servis kazandırmak için kolları sıvadı. Hastalara modern ve sağlıklı bir ortamda hizmet vermeyi amaçlayan hastane yetkilileri, acil servisi de başka bir bölüme taşıdı. İlk etapta acil servis bölümünde tadilat çalışması yapacak olan hastane yetkilileri, 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde çalışmalarını bitirecek.

Yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Canural, “Hastanemizin 2004 yılından beri devam eden yeniden yapılanma ve modernizasyon çalışmaları çerçevesinde ideal, modern, halkımızın sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve ülke çapında örnek oluşturabilecek yeni bir acil servis oluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu amaç doğrultusunda hastanemiz acil servisinde bu günden itibaren 4 ay süreyle çalışmalar başlamıştır. Bu nedenle bu süre içerisinde hastanemize müracaat eden acil hastaların bakım ve tedavisi cadde üzerindeki ana (mavi) bina zemin katında bulunan başhekimlik/idare katında verilecektir. Çalışmalar bittiğinde ideal fiziki ortamda halkımıza en ideal acil sağlık hizmetleri verileceğini tüm halkımıza saygıyla duyururuz. “dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı