REKLAMI GEÇ

DDH’liler gecede buluştu

DDH’liler gecede buluştu

Denizli Devlet Hastanesi’nin doktorları geleneksel hale getirilen gecede bir araya geldi. Kaynaşma yemeğinde hastaneden ayrılan hekimlere verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi, kadroya yeni katılan hekimlerle tanışılarak çalışmalarında başarılı olma temennisinde bulunuldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2010 Pazartesi, 16:36

Denizli Devlet Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği tanışma ve kaynaşma yemeğine Denizli Milletvekili Op. Dr. Mithat Ekici, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, hastane kadrosundan ayrılan ve hastane bünyesine yeni katılan hekimler eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Yemek Değirmende Alabalık Restoran’da gerçekleştirildi.

Hastaneden ayrılan ve hastane bünyesine yeni katılan hekimlerle ilgili yapılan sunumun ardından Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural gecede yaptığı konuşmada çok yoğun çalışıp yorulan ancak iyi işlere imza atan hekimlerle farklı bir ortamda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Son 15 ay içinde 31 hekimin hastaneden ayrıldığını, 41 hekimin ise göreve başladığını kaydeden Canural, hastanedeki hekim kadrosunun her geçen gün yenilendiğini ve güçlendiği belirtti. Uz. Dr. Ramazan Canural şunları söyledi: “Çok yoğun çalışıyoruz, yoruluyoruz ama iyi işlere de imza atıyoruz. Birçok hastanede 8 liralık katkı payından sonra önemli azalmalar olmuş. Bizdeki azalma oranı ise yüzde 6 oranında olup, bu oran oldukça düşük. Bu düşüklüğün sebebi ise güçlü bir doktor kadromuzun olması ve hastalarımızın aradığı her türlü tetkik ve tedaviyi sağlayabiliyor oluşumuzdur. Tıpkı müşterilerin her şeyi bulabileceği hipermarketleri tercih edişi gibi bir şey bu. Artık bakkal dükkanı zihniyeti yok. Hastanemizin hipermarket olmasında ise hepimizin emekleri geçti. Çok çalıştık. Bu hastanemizin büyümesine ise en büyük katkıları Denizli Milletvekilimiz Dr. Mithat Ekici ve İl Sağlık Müdürümüze hastane ve Denizliler adına teşekkür ediyorum. Ayrıca hekimlerimize de yürekten alkışlıyor ve kutluyorum. Çünkü sektörün en hareketli olduğu bir zamanda hekimlik yapıyorsunuz. Bu tabiî ki kolay bir şey değil. Ve tabi alkışın en büyüğünü hak eden hekim eşlerine de çok şey borçluyuz. Çünkü doktor eşi olmak zor iştir” diye konuştu. Hastaneden emekli olan ve ayrılan hekimlere verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, önceden hastanede görev yapıp çeşitli üniversitelerde yan dal ihtisası yapan hekimleri yeniden hastanede görmek istediklerini söyledi.

Denizli Milletvekili Op. Dr. Mithat Ekici de hastane bünyesinde yapılan bir etkinlikte bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından hastaneden emekli olan ve ayrılan hekimlere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaketleri Denizli Milletvekili Op. Dr. Mithat Ekici ve Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural verdi.

Müzik eşliğinde yemeklerini yiyen ve birbirleriyle sohbet eden hekimlere yine hastanede görev yapan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Beşir Türkmen gitarıyla ve Üroloji Uzmanı Dr. Savaş Şahinli de bağlamasıyla eşlik etti. Dr. Beşir Türkmen ve Dr. Savaş Şahinli, birbirinden güzel müzikleri meslektaşları için söyledi. Bazı hekimler müziklere eşleriyle dans ederek eşlik etti, bazıları da hastanede yaşadıkları ilginç anılarını birbirleriyle paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı