REKLAMI GEÇ

DEKSAD kadın dişhekimlerini buluşturdu

DEKSAD kadın dişhekimlerini buluşturdu

Denizli Kadın Sağlıkçılar Derneği (DEKSAD) 15 -22 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle kadın Diş hekimlerini düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2014 Pazar, 13:18

DEKSAD Diş Hekimi Komisyonunun düzenlediği etkinliğe, Denizli’de kamu ve özel çalışan bayan diş hekimleri katıldı. Etkinlikte, Pamukkale Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencileri katılımcılara müzik dinletisi sundu. Dernek web sitesinden dernek ve faaliyetleri hakkında tanıtım yapıldı. DEKSAD’ın gerçekleştirdiği İspanya gezisi bayan diş hekimlerinin oldukça ilgisini çekti.

DEKSAD Diş Hekimi Komisyonu üyesi Diş hekimi Enise Aydınoğlu’nun diş hekimlerinin öğrencilik yıllarını anlatan fotoğraflarından hazırladığı “Diş Hekimleri Nostalji Albümü” büyük ilgi gördü. Eski günleri hatırlamak ve hekimlerin kaynaşması adına yapılan etkinlik diş hekimlerine duygu dolu anlar yaşattı.

Diş Hekimleri “Yoğun iş temposundan uzaklaşmak bir süreliğine de olsa önemli. Hastane dışında böyle nezih bir ortamda birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. Hem eğlendik, hem de duygu dolu anlar yaşadık” diyerek DEKSAD Diş Hekimi Komisyonu’na bu güzel gün için teşekkür ettiler.

Diş Hekimleri Komisyonu üyeleri, tüm diş hekimlerinin Dünya Diş Hekimleri Haftasını kutlayarak çalışma ve özel hayatlarında başarılar ve mutluluklar dilediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı