REKLAMI GEÇ

Hacamat tedavisini uzman ve yetkili kişilere yaptırın

Hacamat tedavisini uzman ve yetkili kişilere yaptırın

Fizyorad Fizik Tedavi Tıp Merkezi’nde görevli doktor Huriye Toprak, migrenden, boyun ve omuz ağrılarına, bel fıtığından, akciğer rahatsızlığına, iktidarsızlıktan iltihaplı eklem romatizmalarına kadar geniş bir alanda uygulanabilen hacamat tedavisinin uzmanlara yaptırılması gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2017 Pazartesi, 10:14

Sağlık Bakanlığınca onaylı geleneksel tamamlayıcı tedavi yöntemi ‘Hacamat’, Fizyorad Fizik Tedavi Tıp Merkezi’nde uzman hekimler tarafından sağlıklı koşullarda yapılıyor. Uzm. Dr. Huriye Toprak, “Hacamat, steril malzemeler ve temiz ortamda eğitim almış hekimlerce yapılmalıdır” dedi.

Özel Fizyorad Fizik Tedavi ve Tıp Merkezi’nde görevli Uz. Dr. Huriye Toprak, migren ve diğer baş ağrıları, boyun ve bel ağrıları, kalça kireçlenmesi, böbrek rahatsızlığı, kabızlık, hipertansiyon gibi bir çok rahatsızlığı olan hastaları, hacamat tedavisi ve kombine fizik tedavi yöntemleri ile tedavi ettiklerini söyledi.

Hacamat tedavisinin 5 bin yıldır uygulandığını söyleyen Huriye Toprak, geleneksel ve tamamlayıcı tıp tedavisi olan hacamatın yaşlı ve bebeklerin tedavisinde de kullanıldığını söyledi.

Dr. Toprak, “Hacamat, vücutta akupunktur noktalarının bulunduğu tüm bölgelere yapılabilir. Her hangi bir rahatsızlığı olmayanlar da genel vücut direncini arttırmak için hacamat yaptırabilir. Migren ve diğer baş ağrıları, boyun, sırt, omuz, bel ve diz ağrıları gibi tüm ağrılı durumlarda hacamat tedavisi uygulanıyor. Hacamat, vücut için temizleyici ve kan dolaşımını düzenleyici bir etki oluşturuyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı