REKLAMI GEÇ

Motosikletli ambulans ekiplerine eğitim

Motosikletli ambulans ekiplerine eğitim

Motosikletli polis timleri tarafından, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı acil sağlık hizmetlerinin etkin verimli, ulaşılabilir ve hızlı sunulması amacıyla il merkezi, Pamukkale ve Karahayıt ören yerlerinde hizmet veren İki adet motosiklet ambulans ekibine eğitim verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2017 Pazartesi, 10:02

İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 8 motosiklet ambulans ekibine, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Motosikletli Polis Timleri Eğitmeni Polis Memuru Mehmet Sırmalı tarafından “Motosiklet İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi” düzenlendi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı eğitimle ilgili yaptığı açıklamada, acil sağlık hizmetlerinin eşit, ulaşılabilir, kaliteli, hızlı ve verimli olarak yürütülmesini sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirterek bu amaçla motosiklet ambulans ekibinin daha etkin hizmeti vereceklerini bildirdi.

Arpacı, “Üçler eğitim alanında yapılan eğitimde durma-kalkma, yerden kaldırma, manevra, artçı pozisyonu, slalom, şerit değiştirme, engelden kaçabilme, ani durma, dar alandan geçme, keskin dönüş, yavaş dönüş, ani dönüş, rampada kalkış, rampada artçı ile geri iniş gibi içerikle güvenli sürüş teknikleri konularında deneyim kazanmaları sağlanacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı