REKLAMI GEÇ

Tedavi süreci sporla desteklenecek

Tedavi süreci sporla desteklenecek

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve AMATEM hastalarına yönelik spor kursları ve turnuvalar düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2017 Cuma, 11:16

Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü arasında, Toplum Ruh Sağlığı ve AMATEM hastalarına yönelik spor faaliyetleri yapılması amacıyla bir protokol imzalandı.

Genel Sekreterlik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen protokol törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk katıldı.

Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, imzalanan protokol ile iki kurum arasında hastalara yönelik güzel bir işbirliği yapıldığını dile getirerek, “TRSM ve AMATEM hastalarına beden sağlığı, spor sevgisi, milli, manevi, ahlaki, insani, kültür ve medeniyet değerlerinin kazandırılmasına yönelik başta Milli Sporumuz Hemsball olmak üzere diğer spor eğitim faaliyetleri ve özgün faaliyetler gerçekleştirilecek. Bu protokol ile milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, topluma karşı duyarlı ve sorumlu güçlü bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlanması amaçlanmakta. Protokol çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzden eğitimci/ antrenör desteği alınarak, spor eğitim ve kursları, spor müsabakaları, turnuvalar ve tanıtım faaliyetleri yapılması planlanmaktadır. Bu aktiviteler ile hastalarımızın tedavi süreçlerinin daha da etkin olmasını hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı