REKLAMI GEÇ

İşitme engellilere işaret diliyle sağlık hizmeti

İşitme engellilere işaret diliyle sağlık hizmeti

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nce, “Her Hastaneye İşaret Dili, Gelin İşaret Dilini Öğrenelim” sloganıyla başlatılan kurslar kapsamında, eğitimlerini tamamlayan 25 katılımcıya sertifikaları verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2017 Cumartesi, 10:45

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nce, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Merkezefendi Halk Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen 2,5 aylık kursun tamamlanması dolayısıyla düzenlenen sertifika töreni yapıldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, hasta odaklı ve tıbbi etiğe uygun hizmet anlayışından ayrılmadan, kaliteli, erişilebilir, nitelikli ve güvenli sağlık hizmeti sunmayı ilke edindiklerini, engelli vatandaşların da sunulan hizmetlere ulaşılabilirliliği noktasında sıkıntı yaşamayacakları şekilde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Diğer konuşmalarında ardından işaret dili eğitimini tamamlayan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesi’nde görevli 25 sağlık çalışanına sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı