REKLAMI GEÇ

Op. Dr. Saçkan, Türkiye’deki Şehir Hastaneleri’ni yönetecek

Op. Dr. Saçkan, Türkiye’deki Şehir Hastaneleri’ni yönetecek

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Türkiye’deki şehir hastanelerini yönetecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastanelerine koordinatör ararken, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın 5 yıldır Denizli Devlet Hastanesi’nin başhekimliğini yapan Kalp ve Damar Cerrahı Dp. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın ismini verdiği öğrenildi. Saçkan’ın ataması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 19:35

Sağlık Bakanlığı’nın öncelikli olarak yürüttüğü çalışmalar arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kamu-özel sektör işbirliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği proje” olarak tanımladığı şehir hastaneleri süreci devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Isparta Şehir Hastanesi başhekimliğine Denizli Devlet Hastanesi’nin başarılı başhekimi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan atandı. Saçkan’a ayrıca, Türkiye’deki tüm şehir hastanelerinin koordinatörlüğü görevi de verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta’da gerçekleştirilen açılışta Sağlık Bakanı’na, “Şehir hastanelerini koordine edecek başarılı bir yönetici arıyorum” dediği, Bakan Recep Akdağ’ın da, Kadir Gökhan Saçkan’ın adını verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Afrika ülkesi Sudan’a giderek araştırma hastanesinde görev alan Saçkan’ın ataması yapıldı. Saçkan, Isparta’dan başhekimliğinin yanı sıra Türkiye’deki tüm şehir hastanelerinin koordinatörlüğü görevini yürütecek.

“DENİZLİ’NİN EVLADI OLARAK GURURLUYUM”
Op.Dr.Kadir Gökhan Saçkan, kendisine verilen görevin gurur verici olduğunu belirterek, “Denizli’nin evladı olarak çok mutlu ve gururluyum. 2011 yılından bu yana memleketim Denizli’de görev yapıyorum. Görev yaparken Sağlık Bakanlığı’nın görevlendirmesiyle Afrika Mogadishu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışmalarda bulundum. Arnavutluk’ta sağlıkta dönüşüm çalışmalarında görev aldım. Pakistan’ın Pencap eyaletindeki Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi’nde sağlıkta dönüşüm projelerinde aktif çalıştım. Son olarak Sudan da Nyala Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmıştım. Ülkeme döner dönmez de yeni görevim tebliğ edildi. Şehir hastanelerinde başarılı çalışmalar yapacağıma gönülden inanıyorum. Başta dostlarım, ailem olmak üzere üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı