REKLAMI GEÇ

Denizli KHB Genel Sekreterliğine Berna Öztürk atandı

Denizli KHB Genel Sekreterliğine Berna Öztürk atandı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği görevinde AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar’ı da atlatan bir atama gerçekleşti. Genel sekreterlik koltuğuna Uçar’ın duyurduğu Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Akbudak değil, Dr. Berna Öztürk oturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 15:33

Görevden alınan Dr. Osman Acar’ın yerine Denizli KHB Genel Sekreterliğine, 2004-2009 döneminde AK Parti DenizliBelediye Meclis Üyesi ve Özel Odak Hastanesi ortaklarından Şahin Öztürk’ün eşi Dr. Berna Öztürk atandı. Ataması gerçekleşen Dr. Berna Öztürk görevine başladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, geçen hafta sosyal medyada yaptığı paylaşımda denizli KHB Genel Sekreteri Osman Acar’ın görevden alındığını, yerine Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Akbudak’ın atandığını duyurmuştu. Bu atamayla Uçar’ın da atamayı atladığı ortaya çıktı.

DR. BERNA ÖZTÜRK’ÜN BİYOGRAFİSİ
Denizli KHB Genel Sekreterliğine atanan Dr. Berna Öztürk, 1968 ‘da Eskişehir’de doğdu. İlköğrenimini Ankara, orta ve lise öğrenimini ise Denizli’de tamamladı. 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1993–1998 yılları arasında Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahi Merkezi’nde uzmanlık eğitimi aldı.

1999–2002 yılları arasında Denizli SSK Bölge Hastanesi ve Verem Savaş Dispanseri’nde görev yaptı. 2002 yılından itibaren Denizli Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında Denizli KHB İdari Hizmetler Başkanı oldu. Son olarak atandığı görev ise Denizli KHB Genel sekreterliği.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı