REKLAMI GEÇ

Annesini kaybeden genç hastaneye teşekküre geldi

Annesini kaybeden genç hastaneye teşekküre geldi

Göğüs kanseri ve kemik erimesi rahatsızlığının ardından 63 yaşında hayatını kaybeden Zeynep Genç’in oğlu Mustafa Genç, annesine Devlet Hastanesi’ndeki Palyatif Bakım Merkezi’nde gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Genç, “Acılar çeken annem, bakım merkezinde rahat öldü” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2017 Perşembe, 12:05

63 yaşında kanser hastalığından hayatını kaybeden Zeynep Genç, hayata gözlerini kapamadan önce son günlerini Denizli Devlet Hastanesi’ndeki Palyatif Bakım Merkezi’nde geçirdi.

Göğüs kanseri ve kemik erimesi rahatsızlığı olan Zeynep Genç, öldükten sonra oğlu Mustafa Genç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mustafa Genç, “Annem çok acı çekiyordu ve evde bakımı mümkün değildi. Ağrıları çok fazlaydı. Sürekli ateşi ve tansiyonu artıyordu. Annem 3.5 ay Palyatif Bakım Merkezi’nde kaldı ve rahat öldü. Merkezin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Sekreter Berna Öztürk ise, ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “Palyatif Bakım Merkezleri, sağlıkta dönüşümün belki en önemli projelerinden bir tanesi. Son dönemine gelmiş kanser hastaları, felçli hastalar gibi evde bakılmayan ağrısı, sızısı olan hastalarımızı Palyatif Bakım Merkezi’ne kabul ediyoruz. Evde sağlık hizmeti veriyoruz. Evde bakılamayacak hale gelen hastalarımızı da bu merkezimizde bakıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı