REKLAMI GEÇ

Tavaslı doktora önemli görev

Tavaslı doktora önemli görev

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nden olan Dr. Hasan Aydınlık, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı’na atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2017 Perşembe, 12:20

Bir Denizlili bürokrat daha üst düzey yönetimde görev aldı. Kızılcabölüklü Dr. Hasan Aydınlık, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu’nda başkanlığına atandı. Aydınlık’ı tanıyan hemşehrileri ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerine başladı.

44 yaşındaki Hasan Aydınlık, ilk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2004-2005 yılları arasında Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servis biriminde görev yapan Aydınlık, 2005 yılında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine başladı. Ardından Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri oldu. Van depremi sonrası Sağlık Bakanlığı adına 2 ay koordinasyon görevini yürüttü. Sağlık Bakanlığı kadrosunda yıldızı giderek parlayan Hasan Aydınlık, 2015 yılında Türkiye İlaç ve Tıbbi İlaç Kurumu Başkan Yardımcılığı görevine atanırken, aynı anda da Sağlık Bakanlığı Müsteşarlık Danışmanlığı görevinde de bulundu. 25 Haziran 2016 tarihinde Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen evli ve 2 çocuk babası Aydınlık, son olarak Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı gibi önemli bir görev daha üstlenmiş oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı