REKLAMI GEÇ

Sağlıklı gebelik eğitimi verildi

Sağlıklı gebelik eğitimi verildi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ‘Sağlıklı Doğum ve Gebe Okulları Sempozyumu’ düzenlendi. Doğum öncesi ve doğum sonrası dönem gebe yaklaşımı konularında ilk günü teorik ikinci günü uygulamalı verilen eğitimlerin sonunda katılımcılara, Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından katılım belgeleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2017 Perşembe, 14:39

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından anne adaylarını rahatlatmak, doğum korkusunu azaltmak ve normal doğumu kolaylaştırmak için Birliğe bağlı tüm sağlık tesislerinde görevli gebe bilgilendirme sınıfı ebeleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, Doğumhane ve Kadın Doğum Servis sorumlu ebelerinden oluşan 35 sağlık çalışanının katılımı ile ‘Sağlıklı Doğum ve Gebe Okulları Sempozyumu’ gerçekleştirildi.

Genel Sekreterlik Eğitim Salonunda düzenlenen sempozyumda; “Temel Doğuma Hazırlık Eğitimi”, “Doğum Algısı, Doğum Kasılmaları”, “Doğum Pozisyonları”, “Anne Sütü ve Emzirme”, “Erken Dönemde Anne Bebek Bağlanması”, “Doğuma Bedensel Hazırlık, Kas ve Nefes Egzersizleri”, “Loğusa Bakımı ve Egzersizleri” konularında sunumlar halinde ve uygulamalı olarak katılımcılar bilgilendirildi. Sempozyum sonunda katılımcılara Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından katılım belgeleri verildi.

“EĞİTİMLİ EBELER, GÜVENDE GEBELER”
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, anne adaylarının gebelik sürecini, doğum anı ve sonrasını daha kaliteli geçirmesini sağlamada ebelere düşen rollerin büyük olduğunu vurgulayarak Birlik olarak ebelik hizmetlerini güçlendirmek amacıyla bu sempozyumu düzenlediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı