REKLAMI GEÇ

Yılın İl Sağlık Müdürü Dr. Arpacı seçildi

Yılın İl Sağlık Müdürü Dr. Arpacı seçildi

İl sağlık Müdürü Dr.Şükrü Arpacı, Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından düzenlenen ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yarışması’nda yılın il sağlık müdürü seçildi. Arpacı, “Bu başarı şahsımın değil, kurumumun ve Denizli’nin başarısıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2017 Cuma, 12:06

Türkiye Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Yarışması’nda Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Türkiye’de yılın il sağlık müdürü ödülüne layık görüldü. Arpacı ödülünü 23 Mart’ta Ankara’da düzenlenecek törenle alacak.
İl Müdürü Arpacı’yı yarışma için Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Denizli Şubesi’nin aday gösterdiği öğrenildi. Yapılan değerlendirmeler sonunda, İl Sağlık Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği projeler incelendi ve İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, yılın il sağlık müdürü oldu. Arpacı, “Yılın il sağlık müdürü seçilmem büyük onur. Bu ödülü asla şahsım adına kabul edemem. Bu ödülün sahibi İl Sağlık Müdürlüğü’nün tüm çalışanları ve Denizli’dir. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE ÖDÜL GETİREN PROJELER
* İl Sağlık Müdürlüğü, hayırseverlere 4 Acil Servis İstasyonu yaptırdı, 7 tane daha yaptırmak için hayırseverlerle protokol imzaladı. Türkiye’de başka bir ilde hayırseverlerin yaptırdığı acil servis istasyonu bulunmuyor. Geçen yıl acil servis istasyonlarında revizyon çalışması bitti, bu yıl ilçelerdekiler de aynı çalışma yapılacak.

* Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle önemli projeler hayata geçirildi.1865-1953 yıllarını kapsayan, “Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemi Denizli’de Sağlık” konulu proje tamamlandı ve kitap haline getirildi. Bu çalışmanın da Türkiye’de ilk olduğu belirlendi.
* Sağlık Bakanlığı’nın antibiyotik kullanımını azaltmak için başlattığı çalışmada Denizli’nin başarılı ortaya çıktı. Denizli’nin, nüfus ortalamasına göre Ege Bölgesi’nin en az antibiyotik kullanan ili olduğu belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı