REKLAMI GEÇ

Denizlili iki bürokratın sağlıktaki başarısı konuşuluyor

Denizlili iki bürokratın sağlıktaki başarısı konuşuluyor

Geçtiğimiz Mart ayında Tavaslı Dr. Hasan Aydınlık, 900 devlet hastanesinin bünyesinde olduğu Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığı’na atanmıştı. Şehir Hastaneleri’nin Türkiye’deki ilk yöneticiliğine ise Devlet Hastanesi Başhekimi Kadir Gökhan Saçkan atanınca, gözler bir kez daha Denizli’ye çevrildi. Türkiye’nin sağlığının başındaki iki Denizlili bürokrat Ankara’da bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2017 Çarşamba, 17:17

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nden olan Dr. Hasan Aydınlık’a Sağlık Bakanı Recep Akdağ, geçtiğimiz Mart ayında çok önemli bir görev vermişti. Aydınlık, Türkiye’deki 900 devlet hastanesinin bağlı bulunduğu Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığı’na atanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği Şehir Hastaneleri’nin yöneticiliğine ise, geçtiğimiz gün Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Kadir Gökhan Saçkan atandı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın talimatıyla Saçkan’ın da önemli bir göreve atanması, gözleri bir kez daha Denizli’ye çevirdi.

Aydınlık ve Saçkan, Sağlık Bakanlığı’nda bir araya geldi. Her iki isim de, “Görevlerimizi başarıyla icra edeceğiz. Tek amacımız Türkiye’de sağlıktaki kaliteyi arttırmak. En büyük gücü bizi yetiştiren Denizli’den alıyoruz” mesajını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı