REKLAMI GEÇ

Denizli’nin sağlığı bu ekibe emanet

Denizli’nin sağlığı bu ekibe emanet

Sağlık Müdürlüğü’ne Berna Öztürk’ün atanmasıyla başlayan sağlıkta yeni yapılanma tamamlandı. Yeni Teşkilat Yasası kapsamında Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak başkanlar da belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 11:56

Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, Yeni Teşkilat Yasası kapsamında yapılan atamaları açıkladı. Sağlık Müdürü Öztürk, Halk Sağlığı Başkanlığına Dr. Aytekin Polat, Kamu Hastaneleri Başkanlığına Uz. Dr. İbrahim Emreoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanlığına Uz. Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanlığı görevine de Yavuz Tosun getirildiğini belirtti.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nde bazı düzenlemelere gidildiğini belirten Öztürk, “Müdürlüğümüzün bünyesindeki Halk Sağlığı, Kamu Hastaneleri, Destek Hizmetleri ve Sağlık Hizmetleri Başkanlıklarına atamalarımızı gerçekleştirdik. Sağlıkta dönüşümün tamamlanmasıyla birlikte gelişim ve kalitenin arttırılması için ekip arkadaşlarımızla birlikte ilimize yarar sağlayacak birçok projeye imza atacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı