REKLAMI GEÇ

DEVLET HASTANESİNDE BURUN ESTETİĞİ

DEVLET HASTANESİNDE BURUN ESTETİĞİ

Denizli Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hüseyin Zeybek, estetik burun operasyonları hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 12:04

Denizli Devlet Hastanesi son dönemlerde burun estetiği operasyonları ile dikkat çekiyor. Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Hüseyin Zeybek artık korkulan, ağrılı ve uzun süreli yüzde morluk içeren bir ameliyatın söz konusu olmadığını cuma günü gelip pazartesi işe başlanabilecek kadar hızlı iyileşme süreci olan ağrısız, memnuniyet oranı yüksek ameliyatları Denizli Devlet Hastanesi’nde yaptıklarını söyledi.

Kapalı burun operasyonlarında son yıllarda bir çığır açıldığını belirten Dr. Zeybek, “Son yıllarda estetik burun operasyonlarına ilgi git gide artmaya başladı. Polikliniğimize başvuran hastalar burundaki kemerin alınmasını, burun ucu yuvarlaklılığının gitmesini, burun ucu düşüklüğünün belli bir oranda kaldırılmasını istiyor ama her hastanın beklentisi çok farklı. Bu nedenle hasta ile detaylıca konuşup ne istediğini anlayarak fotoğrafını çekip yeni burnunu birlikte bilgisayar üzerinde oluşturuyoruz, hasta yeni burnunu onaylamadan kesinlikle ameliyat yapmıyoruz.

Burun ucu yuvarlaklığı hastanın kendi yüz karakterine uygun olarak şekillendirilerek ameliyat olmamış gibi doğal bir burun elde etmeye çalıştıklarını belirten Dr. Zeybek, “Bu yöntemle hastaların iyileşme süresi de çok kısalıyor, sabah ameliyat olup akşam gezmeye gidebilecek durumda oluyorlar” diye konuştu.
Burun estetiği operasyonu öncesi yapılması gerekenler ve iyileşme sürecinden de bahseden Zeybek şöyle konuştu, “Hastalarımıza bir hafta öncesinden bitki çayını ve kahveyi yasaklıyoruz.
Kendi doktoruna danışarak aspirin gibi kan sulandırıcı ilaçları varsa bir hafta öncesinden kesmesini öneriyoruz. Hastamız ameliyat günü erkenden hastaneye gelip, isterse o gün çıkabiliyor. Hastalarımızın büyük bir çoğunluğunda burun içi silikon tampon veya burun üzeri atel kullanmıyoruz. Ameliyat sırasında burnun kendi bağlarına zarar vermediğimizden burun kendi şeklini koruyor, bozulmuyor. Sadece şişliklerin olmaması için burnun üstüne bant yapıştırıyoruz. Bir hafta sonra hastamızı kontrole çağırıyor, burun spreyi kullanmasını öneriyoruz. Kontrole gelen hastalarımızın bantlarını çıkarttıktan sonra hiç ameliyat olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı