REKLAMI GEÇ

Diyaliz hastalarına konserli moral

Diyaliz hastalarına konserli moral

Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde diyaliz tedavisi gören hastalar düzenlenen konserle moral buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2016 Cuma, 09:34

Diyaliz Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, Hastane Yönetimi, Nefroloji Uzmanları Uz. Dr. Davut Akın, Uz. Dr. Mehmet Batmazoğlu, Uz. Dr. Bilal Yılmaz, Diyaliz çalışanları ve diyaliz tedavisi gören hastalar katıldı.

diyaliz-eglence-icc

Hastaların bir kısmı bağlama sanatçısı Mehmet Dağal tarafından seslendirilen türkülere eşlik ederken, bir kısmı da servis çalışanları ile karşılıklı oynayarak, eğlendiler.

diyaliz-eglence-ic

Diyaliz hastalarını tek tek ziyaret eden Genel sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nin, Denizli’nin en önemli kliniklerinden birisi olduğunu belirterek, diyaliz hastalarının bütün branşların himayesinde tedavilerinin yapıldığını söyledi.

Öztürk, “3 nefroloji uzmanı, 3 pratisyen hekim, 20 hemşire, 3 teknisyen ve 6 personelimizin görev yaptığı Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezimize kayıtlı 120 hastamız bulunmaktadır. Genel Sekreterlik olarak uzun ve ağır bir tedavi süreci geçiren diyaliz hastalarımıza düzenlenen bu konserle moral vermeyi amaçladık. Hep birlikte şarkılar ve türküler eşliğinde güzel bir gün geçirmek istedik. Bu tarz sosyal etkinlikler hastalarımıza moral olduğu gibi, aynı zamanda hasta ve sağlık çalışanlarımız arasında ki bağı da güçlendiriyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı