REKLAMI GEÇ

Domuz gribi Buldan’da can aldı

Domuz gribi Buldan’da can aldı

Buldan’da hafta içi hayatını kaybeden Cennet E. (83) domuz gribinden öldüğü ortaya çıktı. Raporların gelmesinin ardından hastanın domuz gribinden öldüğü kesinleşti, Denizli’nin H1N1 virüsüne verdiği ikinci kurban oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2016 Cumartesi, 13:26

Türkiye’nin kabusu haline gelen H1N1 virüsü (domuz gribi) can almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir hastanın Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde domuz gribinden hayatını kaybetmesinin ardından bir ölüm haberi de Buldan’dan geldi.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA TEDAVİ ALTINA ALINDI
Zatürre şikayetiyle Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne başvuran Cennet E. (83) tedavi altına alındı. Hastanenin tedavi süreci devam ederken alınan örnekler Ankara’ya gönderildi. Ancak, sonuçlar gelmeden yaşlı kadın hayatını kaybetti.

DOMUZ GRİBİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Hastanede tedavi altındayken yaşamını yitiren Cennet E. toprağa verilirken, bir süre sonra Ankara’ya gönderilen örneklerin sonucu geldi. Cennet E.nin domuz gribi olarak adlandırılan H1N1 virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği anlaşıldı.

HASTANEDE KORKU
Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde domuz gribi nedeniyle bir kişinin hayatını kaybetmesi personel ve tedavi gören hastalarda korkuya yol açtı. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği’nden ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı