REKLAMI GEÇ

Eczacı Odası’nda Ekiz dönemi

Denizli Eczacı Odası’nın genel kurulu dün yapılan seçimlerle tamamlandı. Oda organlarının belirlendiği seçimde iki liste yarıştı. Özen Ekiz liderliğindeki liste yeni yönetimde çoğunluğu elde ederken, “Kadınlar Listesi”nde yer alan Behiye Kasap Saraçoğlu ile Birsen Çelik yönetime girmeyi başardı.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2007 Pazartesi, 00:00

413 aktif üyesi bulunan Denizli Eczacı Odası’nın genel kurulunda olduğu gibi seçimde de katılım oranı pek çok meslek odasından yüksek oldu.

Oda binasında kurulan 4 kabin ve 2 sandıkta yapılan 341 geçerli oyun kullanıldığı seçimdeçoğunluğu elde eden Özen Ekiz’le birlikte listesinde yer verdiği isimlerdenOsman Özdemir, Erhan Sedef, Cenk Çetin ve Elvan GöksuYönetim Kurulu’na seçildi.. “Kadınlar Listesi” diye anılan diğer listeden de ekibin lideri BehiyeKasapsaraçoğlu ile Denizlililerin yakından tanıdığı bir diğer isim, CHP’nin milletvekilliğini az farkla kaçıran adayı Birsen Çelik Yönetim Kurulan girmeyi başardı.

Eczacı Odası’nın mesleki temsil açısından büyük önem taşıyan Büyük kongredelegeliklerine de Ekiz’in listesindenMetin Kocagül, İsmail Başdil, Özen Ekiz ve Osman Özdemir seçilirken diğer listeden de Behiye Kasapsaraçoğlu ile Birsen Çelik seçildi.

DenetlemeKurulu ve Haysiyet Divanı üyeliklerinde oy tasnifi gece yarısından sonra da devam ettiği için seçilen isimler henüz netleşmedi.

Listelerin iki gün askıda kalacağı Eczacı Odası’nda seçilenler Çarşamba günü toplanarak görev bölümü yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı