REKLAMI GEÇ

Efe için 10 bin lira bulunamadı

Efe için 10 bin lira bulunamadı

Çivril’de yaşayan Semerci ailesinin 2 yaşındaki çocukları Ramazan Efe Semerci, tedavi için hayırseverlerden destek bekliyor. Maddi durumu yetersiz olan aile, bel zincirinde yamukluk, kalça çıkıklığı ve el parmaklarında rahatsızlık olan minik Efe’nin ameliyat için gerekli olan 10 bin lirayı bulamıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2016 Pazar, 16:26

Çivril’in Gürpınar Mahallesi’nde yaşayan ve çiftçilikle geçimini sağlayan Semerci ailesinin 2 yaşındaki oğulları Ramazan Efe’nin sağlığına kavuşması ve yaşıtları gibi koşup oynayabilmesi için gerekli olan 10 bin lira bulunamadı.

Doğuştan kalça çıkıklığı ve bel zincirinde kayma, sağ omzunda kemik büyümesi, el orta parmaklarının açılamaması gibi sağlık sorunları yaşayan minik Efe’nin acilen ameliyat olması gerekiyor.
Her geçen gün sağlığının daha da kötüye gittiğini söyleyen Baba yaşar Semerci, “Ramazan Efe benim ikinci çocuğum. Abisi 4 yaşında ve hiçbir sağlık sorunu yok. Ancak, Ramazan Efe’de doğuştan kalça çıkıklığı, bel zincirinde kayma, sağ omuz kemiğinde büyüme ve el orta parmaklarının açılamaması gibi rahatsızlığı var. PAÜ Hastanesi’ndeki uzmanlar acilen ameliyat önerdi. Ameliyatın riskli olması nedeniyle İstanbul’dan da uzman desteği alınacağını söylüyorlar. Bunun için da 10 bin liraya ihtiyacımız var. Çalmadık kapı bırakmadık ama gerekli olan parayı bir türlü bulamıyoruz” dedi.

Sağlık güvencesi olmadığını belirten Yaşar Semerci, “Çaresiz durumdayız. Oğlumun hayatını kurtaracak desteği sağlamak isteyenlerden yardım bekliyoruz.
0 536 826 28 52 telefon numarasından bana ulaşabilir, ya da Ramazan Efe için Ziraat Bankası TR62 0001 0000 90454782385003  nolu hesaba bağış yapılabilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı