REKLAMI GEÇ

G-20’ye Denizli’den 4 ambulans ve 12 personel takviyesi

G-20’ye Denizli’den 4 ambulans ve 12 personel takviyesi

Antalya Belek’te düzenlenecek olan G-20 Liderler Zirvesi’nde görev alacak sağlık personeline Denizli’den takviye ekip gitti. 2’si tam donanımlı 6 ambulans ve 12 sağlık personeli G-20 zirvesinde görevlendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 11:32

Küresel ekonomik sorunların çözümünde en önemli platformlardan biri sayılan, dünyanın en büyük 19 ekonomisi ve AB’yi buluşturan G-20 Grubu liderlerinin 10’uncu toplantısı, 15-16 Kasım’da Antalya’da gerçekleştirilecektir. G-20 zirvesi için Türkiye’ye 31 ülkeden devlet ve hükümet başkanları ile yaklaşık 30 bin civarında konuğun gelmesi bekleniyor.

G-20 Liderler Zirvesinde yabancı devlet büyükleri ile konukların sağlıklarının korunması için de detaylı bir çalışma yürütülüyor. Tedbirler kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’den de takviye ekipler istendi. İl Ambulans Servisi Başhekimliğinden 2’si tam donanımlı 6 112 Acil Yardım Ambulansı ve Acil Bakım Teknikeri, 4 sürücü acil tıp teknisyeni, 4 acil tıp teknisyeni olmak üzere 12 personel G-20 Liderler Zirvesi’nde görevlendirildi.

Görevlendirilen personel ve ambulanslar, görev alacakları Antalya / Belek bölgesine gitti. Sağlık ekiplerini, Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İsmail Kurşunluoğlu ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ömer Babaoğlu uğurlayarak, önemli görevlerinde başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı