REKLAMI GEÇ

“HAREKET ET MUTLU YAŞA”

“HAREKET ET MUTLU YAŞA”

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü, “ Sağlıklı Beslen, Hareket Et Mutlu Yaşa” projesi kapsamında her hafta sonu kamu kurum ve kuruluş personelleri ile yürüyüş gerçekleştiriyor. Bugün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli ile yürüyüş yapacaktı ama katılım olmadı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2014 Pazar, 15:01

İl Sağlık Müdürlüğü, Çamlık Mesireliği’nde sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirdi. “Sağlıklı Beslen, Hareket Et Mutlu Yaşa” projesi kapsamında her hafta bir kamu kurum ve kuruluş personelinin katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşe bu hafta Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı.

denizli-saglik-mudurlugu-yuruyus-ic

Sağlık İl Müdürü Mahmut Tekin, “Sağlık Bakanlığının, ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ dahilinde her hafta bir kamu kurum ve kuruluş personeli ile yürüyüş yapıyoruz. Bu hafta aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli ile yürüyecektik. Ancak İl Müdürü Ahmet Altın’ın bir yakının vefat etmesi nedeniyle katılım olmadı. Katılım az olsa da biz yürüyüşümüzü yapacağız” dedi.

denizli-saglik-mudurlugu-yuruyus-ic-1

MİNİ KONSER
Her hafta sonu grubu ile yürüyüş yapan 73 yaşındaki Hüseyin Az, Çamlık Mesireliği girişinde toplanan Sağlık Müdürlüğü yürüyüş ekibine mini konser verdi. Denizli yöresine ait türkülerden kısa pasaj geçen Hüseyin Az, yürüyüş ekibini coştururken, “sağlıklı yaşam için yürüyün” mesajı verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı