REKLAMI GEÇ

Haşereyle mücadele eğitimi verildi

Haşereyle mücadele eğitimi verildi

Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü, haşereyle mücadele uygulamasında kullanılan cihaz ve ürünlerle ilgili eğitim semineri gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 11:36

Denizli Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Demirciler, seminerin “Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında düzenlendiğini, seminere Denizli Büyükşehir Belediyesi Biyosidal Uygulama Birimi görevlileri ile Trabzon ve İzmir’de biyosidal uygulama alnında faaliyet gösteren firmalarından 33 kişinin katıldığını bildirdi.

Demirciler, üç gün süren eğitim programında katılımcılara haşere mücadelesinde kullanılan ürünler, mücadele edilmesi gereken halk sağlığı zararlıları, uygulamada kullanılacak teknik cihazlar, biyosidal ürünlerin kullanımı, depolanması ve taşınmasında dikkat edilmesi gereken hususlar, zehirlenmeler, ilk yardım ve antidotlar konusunda bilgiler verildiğini kaydetti.
denizli-biyosidal-semineri-ic

Dr. Şükrü Arpacı, Uzm. Dr. Zühre Alpua, Kimyager Cabbar Alkanlı ve Kimyager Mehmet Şenyurt tarafından verilen eğitim seminerinin ardından gerçekleştirilen sınavda 70 ve üzeri puan alan katılımcılara Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikası verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı