REKLAMI GEÇ

Hayırsever iş adamından PAÜ’ye ultrason cihazı

Hayırsever iş adamından PAÜ’ye ultrason cihazı

Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne Ultrason cihazı bağışladı. Aydınlı daha öncede Hastaneye 2 adet daha ultrason cihaz bağışı yapmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2019 Cuma, 10:30

Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne daha önce iki adet bağışladığı ultrason cihazının üçüncüsünü bağışladı. Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Murat Özban, Aydınlı’ya teşekkür belgesi vererek, “Bu bağışlar inşallah diğer iş adamlarımıza da örnek olur” dedi.

Daha önce Renkli Doppler Ultrasonografi Cihazının ilkini 2017 yılı Şubat ayında Dahiliye bölümüne bağışlayan İşadamı Aydınlı, ikinci ultrason cihazını Kalp-Damar Hastalıkları bölümüne kazandırdı. Geçtiğimiz günlerde de üçüncü ultrason cihazını Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalına bağışladı.

“Denizli’deki diğer işadamlarımıza örnek olmalı”
İşadamı Aydınlı’ya verdiği destekler için makamına giderek teşekkür eden Doç. Dr. Özban; “Ben Osman Beye hastanemize şimdiye kadar yapmış olduğu bağışlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu tür cihazlar hem hastaların tedavisinde hem de hızlı tanı koyulabilmesi için çok büyük katkılar sağlıyor. Osman Beyin yapmış olduğu katkıların Denizli’deki diğer işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Desteklerimi sürdüreceğim”
GAMATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı ise; “ PAÜ Hastaneleri’ni teknolojik bakımdan desteklediğimiz müddetçe bölgemizde iyi bir kurum olacağına, daha da güzel şeyler başaracağına inanıyorum. Bundan sonra da elimden geldiğince yardım yapacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı