REKLAMI GEÇ

1 Ambulans ve 7 yoğun bakım monitörü ile Sağlığa bağış

1 Ambulans ve 7 yoğun bakım monitörü ile Sağlığa bağış

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi amacıyla Tan Tekstil tarafından bir adet tam donanımlı ambulans ve yedi adet yoğun bakım monitörü bağışı yapıldı. Teslim törenine Vali Hasan Karahan, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2018 Pazartesi, 17:41

Teslim töreninde konuşan hayırsever işadamı İbrahim Tan; “Denizli’de doğduk ve büyüdük. Burada kazanıyoruz ve bu kazancımızdan bir miktar devletimize destek olmaya gayret ediyoruz. Her yıl sağlık hizmetlerine bu tür destekleri vermeye devam edeceğiz. Bugün yoğun bakım ünitesine cihazlar ve bir ambulans alındı. Önümüzdeki sene eksiklik hissedilen noktalara daha fazla cihazlar almaya gayret edeceğiz. Sağlık hizmetine ihtiyacı olan birinin tedavisi için bu makinalar ihtiyaçsa biz de almalıyız diye düşünüyorum” dedi.

Diğer taraftan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlığa yaptıkları bağışlardan dolayı hayırsever iş adamı İbrahim Tan’a teşekkür ederek şöyle konuştu; “ Tan Tekstil adına İbrahim Tan’a çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar sağlığın en önemli bağışçıları oldular; iki yıl içerisinde müdürlüğümüze ikinci ambulans bağışını yaptılar. Daha önce 2015 yılında Denizli Devlet Hastanesi’ne 10 adet küvöz, 2017 yılında bir adet ambulans, bu yıl da Servergazi Devlet Hastanesi’ne 4 adet solunum cihazı bağışında bulunmuşlardı” diye konuştu.

Anahtar teslim töreni sonrasında basın mensuplarına bilgi veren Vali Hasan Karahan ise “Denizli hayırseverlikte yarışan bir şehir. Milli Eğitim alanı bu yarışta sanki öncelik almıştı ama sağlık alanında da ihtiyaç olan noktalarda yapılacak olan bu desteklerin büyük bir boşluğu dolduracağı aynı zamanda da kalıcı bir hayır olduğu düşüncesiyle ve İl Sağlık Müdürümüzün de gayretleriyle güzel neticeler alıyoruz. Tan Ailesi bize bu konuda öncülük etti. Bu örnek desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıkta tabi çok güzel işlerimiz var çok güzel gelişmeler var ama mutlaka eksik kaldığımız noktalar oluyor. Hayırseverlerimiz her konuda olduğu gibi bu noktalarda da bizlere destek oluyorlar. Onun için tüm hayırsıverlerimize de teşekkür ederiz. Şimdiden hayırlı olsun”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı