REKLAMI GEÇ

Hemşirelik Haftası başladı

Hemşirelik Haftası başladı

Hemşirelik Haftası kutlamaları başladı. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, hafta dolayısıyla düzenlenen törende, hemşireliğin insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan kutsal ve çok onurlu bir meslek olduğunu vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2016 Perşembe, 12:50

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşirelik Haftası, valilik yanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

denizli-hemsirelik-haftasi-1

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, törende yaptığı konuşmada, hemşireliğin insan sevgisiyle dolu, şefkat ve sabırla yapılan kutsal ve çok onurlu bir meslek olduğunu söyledi.

Hemşirelerin özveri e segiyle mesleklerini icra ettiklerini belirten Öztürk, “Sağlık ordusunun önemli bir parçası olan hemşirelerimiz; bireyin, ailenin ve toplumun sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık hallerinde iyileştirilmesi adına sağlık hizmet sunumunda önemli bir yere sahiptir. Hemşireler sağlık ekibimizin en kalabalık meslek grubu, hastalarımıza karşı bizim gülen yüzümüzdür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı