REKLAMI GEÇ

Honaz “yaşama yol ver” dedi

Honaz “yaşama yol ver” dedi

Denizli’deki acil sağlık hizmetlerini anlatmak, ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen “Yaşama Yol Ver” kamyanyası etkinliklerine Honaz’da devam edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2016 Cuma, 11:31

İl Sağlık Müdürlüğü’nce, Honaz Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen “Yaşama Yol Ver” kampanyası etkinliğinde, öğrencilere hastane öncesi acil sağlık hizmetlerine ulaşılması ve bu hizmette kalitenin artırılması için yapılan çalışmalar anlatıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin gereksiz aramalar ile meşgul edilmesinin yarattığı sıkıntılar ve ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilmesinin insan yaşamı için taşıdığı önem anlatıldı.

Yapılan sunumun ardından öğrencilere broşür, kalem, silgi, etiket, şapka dağıtımı yapıldı, Kızılay Kolu üyesi öğrencileri ile birlikte okula bilgilendirici afişler asıldı. Etkinlik, ambulans ve ekipmanların nasıl kullanıldığının anlatımıyla sona erdi.

Honaz’daki Yaşama Yol ver kampanyası kapsamında düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Babaoğlu, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Mesut Düzelli, Honaz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Didem Eryılmaz, Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat
Demirbilek ve Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Ramazan Tatarcı katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı