REKLAMI GEÇ

Kanser hastalarına moral konseri

Kanser hastalarına moral konseri

Denizli Devlet Hastanesi Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalar 01-07 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen mini konserle moral buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 14:15

Zafer Gökşin Onkoloji Servisi’nde gerçekleştirilen konsere Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Başhekim Yardımcıları, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Arzu Canbeldek, İdari ve Mali İşler Müdürü Mükerrem Dönmez, Radyasyon Onkoloji Uzmanları, Medikal Onkoloji Uzmanları, servis çalışanları ve kemoterapi tedavisi gören hastalar katıldı.

ic-1

Aynı anda kemoterapi tedavileri devam eden hastaların bir kısmı Sadi Cesuroğlu ve Naci Özkan tarafından seslendirilen türkülere eşlik ederken, bir kısmı da servis çalışanları ile karşılıklı oynayarak, eğlendiler.

“KANSERDE ERKEN TANI ÖNEMLİ”
Denizli Devlet Hastanesi’nin, Denizli’de kanser hastalarının tedavi ve takibinde önemli bir misyon üstlendiğini belirten Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi ve Radyoterapi Merkezinde sadece Denizli değil, çevre illerden gelen hastaların da tedavi görmekte olduğunu söyledi. Öztürk, “Kanser sıklığı giderek artan bir sağlık ve yaşam sorunudur. Dünyada ve ülkemizde ölüm nedeni olarak, kalp-damar hastalıklarının hemen ardından gelmektedir. Tedavisi ve tanısı birçok uzmanlık dallarının işbirliği gerektirmektedir. Tedavisi güçtür. Erken tanı önemlidir. Eğer önlem alınır, zamanında ve erken tedaviye başlanırsa kanser, ölümcül bir hastalık olmaktan çıkar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı