REKLAMI GEÇ

Kimi grev, kimi görev yapıyor

Kimi grev, kimi görev yapıyor

Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimleri’nin bazıları daha önce duyurulduğu gibi greve giderek poliklinik hizmeti vermiyor. Ama birçok aile sağlığı merkezinde doktorların greve katılmayarak muayene yaptıkları görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2014 Cuma, 10:26

Aile Hekimleri, temel hakları, çalışma koşulları ve toplumun sağlık hakkı için dile getirdikleri taleplerin Sağlık Bakanlığı tarafından dikkate alınmaması gerekçesiyle, bakanlığı bu yanlış tutumdan vazgeçirmeye yönelik eyleme gitti.

Bugün tam gün iş bırakarak seslerini duyurmayı amaçladıklarını söyleyen Denizli Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Suat Erim, Aile Sağlığı Merkezlerinde yine bebek ve gebelik takibi gibi hizmetler veriliyor. Tüm aile hekimlerimiz yerinde ancak, yalnızca acil vakalara müdahale ediyor. Biz doktoruz insan sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir eylemde bulunmak istemeyiz” dedi.

BAZI ASM’LERDE MUAYENE VAR
Aile Hekimleri Derneği, Tabip Odası ve Türk Sağlık-Sen’in daha önce duyurduğu greve birçok aile hekiminin katılmadığı gözlendi. Bazı Aile Sağlığı Merkezlerinde greve katılmayan doktorlar hizmete devam etti.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 12 Aralık 2014, 11:32

O gelen doktorlar, parayı çok sevdiklerinden geliyordur. Meslek onlar için hiçtir. Sadece para için doktordur… Bedavaya da yolda yaralı görse bakmazlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı