REKLAMI GEÇ

Marmaris’te ‘kanser’ izdihamı

Marmaris’te ‘kanser’ izdihamı

Denizli Rotary Kulübü’nün kanserde erken teşhise dikkat çekmek için başlattığı ‘Bugün bir saat, yarın bir hayat’ projesi Marmaris’te büyük ilgi gördü.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2014 Cumartesi, 11:41

Denizli Rotary Kulübü’nün Türkiye’nin değişik bölgelerindeki 12 Rotary Kulübünü dahil ederek organize ettiği, kanser erken teşhis projesi ‘Bugün bir saat, yarın bir hayat’ projesi ikinci durak yeri olan Marmaris’te…

Geçen hafta açılışı Bodrum’da bir alışveriş merkezinde yapılan organizasyon için Marmaris’te meydan seçildi. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’na yerleştirilen dev kolon maketi büyük ilgi gördü. Tatil için Marmaris’e gelenlerin mutlaka uğradığı ve bilgilendiği stant günün her saati dolup taşıyor.

Gece yarılarında bile aynı anda 60’ar kişilik gruplara bilgi aktardıklarını ve Marmaris’te büyük ilgi gördüklerini belirten projenin sahibi Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mürüvet Algümüş, “İnsanlar gece yarıları bile gelip standımızı geziyor, bilgi alıyor. Arkadaşlarımız çok yoruluyor ama projenin doğruluğunu gördükçe yorgunluğumuz gidiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı