REKLAMI GEÇ

Onlar Denizli’de yılın doktoru

Onlar Denizli’de yılın doktoru

Denizli’de, Çardak Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Zeliha Keskin Şensoy ile Servergazi Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Ali İhsan Yıldız, “Yılın Doktoru” seçildiler. Şensoy ve Yıldız ile çeşitli sağlık kurumlarında görevli 10 personele de teşekkür belgeleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2016 Pazartesi, 18:47

Sağlık Bakanlığı’nca yılın doktoru seçilen ve çalışmalarıyla dikkati çeken personele belgelerinin verilmesi dolayısıyla düzenlenen tören Denizli Valiliği’nde yapıldı. Törene Vali Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan ile başarılı hekimler katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, törende yaptığı konuşmada, “Başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizlerin verdiği hizmet, insanlara verilen önemli hizmetlerin başında gelmektedir. Dünyada sağlıktan daha büyük bir hizmet yok. Bölge Hastanemizin ihalesi bu sene inşallan gerçekleşecek diye ümit ediyoruz. Sürekli takipteyiz. Bu konuda çevremizdeki diğer illere göre daha gerideyiz ama inşallah bizimki en modern hastane olur” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ise, Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanlarına yönelik her yıl 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri düzenlendiğini anımsatarak, “Bu etkinlikler kapsamında başarılı sağlık çalışanı olarak her ili temsilen Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden birer hekim Yılın Doktoru olarak seçilmektedir. Her ili temsilen seçilen başarılı personelin seçiminde; tıbbı ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmalarının yanında önemli bilimsel çalışmalara imza atan, görevini fedakârlık ve üstün gayretle ifa eden, bunun yanında halkımızın sevgi ve saygısını kazanmış doktorlara yer verilmektedir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kocatepe, Denizli’de de bu yıl Yılın Doktoru seçilen İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Çardak Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Zeliha Keskin Şensoy, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden Servergazi Devlet Hastanesi’nde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali İhsan Yıldız’a Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun imzasını taşıyan belgeleri verdi.

Törende; Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Engin Mengü, Sevindik Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Ali Tatar, Pamukkale H.Cafer Özer T.S.M’de görevli Dr. Tülay Alan, Şifabul Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Mehmet Dirioğlu, Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Dr. Hasan Koyuncu, Çivril Devlet Hastanesi’nde görevli Uzm. Dr. Ali Özgür Atalay, Denizli Devlet Hastanesi’nde görevli Uzm. Dr. Mert Özen, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görevli Diş Hekimi Özgül Türkarslan, Çameli İlçe Devlet Hastanesi’nde görevli Uzm. Dr. Ayşe Türkarslan ve Tavas Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Murat Levent Dereli’ye de teşekkür belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı