REKLAMI GEÇ

PASVAK ve DDH’dan sünnet şöleni

PASVAK ve DDH’dan sünnet şöleni

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı’nın (PASVAK) organize ettiği sünnet şölenine destek veriyor. Şölende 32 çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2016 Cuma, 09:36

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği desteği ile PASVAK organizasyonunda sünnet şöleni düzenleniyor. 4 gün sürecek sünnet şöleni organizasyonunda 32 çocuğun sünneti Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisi’nde yapılacak. Sünnetler uzman hekim tarafından ameliyathane koşullarında hijyen kurallarına uygun gerçekleştiriliyor.

denizli-devlet-hastanesi-sunnet (2)

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz ve İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu ile birlikte sünnet olan çocukları serviste ziyaret etti.

Sünnet olan çocuklarla sohbet eden ve hediyeler veren Öztürk, “PASVAK’ın düzenlediği sünnet şölenine biz de destek veriyoruz. Çocukların sünnetini hastane ortamında, ameliyathane koşullarında uzman hekimlerimiz tarafından yaptırıyoruz” dedi.

Sünnet işlemlerini gerçekleştiren Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Erdal Memetoğlu da sünnetin cerrahi koşullarda ve uzman hekimler tarafından yapılması gerektiğini kaydetti.

Memetoğlu, “Çocuklarımızın yaşamı üzerinde son derece önemli olan sünnet işlemini sağlık kuruluşlarında işin ehli kişiler tarafından yapılması ileride oluşabilecek olumsuzlukları gidermek adına son derece önemlidir. Sünnet olmayan tüm çocukları hastanelere bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı